fbpx

Gjenden nga policia 39 emigrant ilegal

Ministria për Punë të Brendshme në katër raste të ndara për tregtim të emigrantëve ka ngritur padi penale ndaj pesë personave, prej të cilëve dy janë shtetas të Greqisë. Tek këta përsona janë gjetur 39 emigrant prej të cilëve 22 nga Avganistani dhe 14 nga Siri dhe një person nga Sudani dhe një nga Palestina.  Në mesin e migrantëve ilegal 4 persona janë të mitur, dy fëmijë të moshës tre vjeçar dhe të tjerët janë të moshës nga 16 deri në 45 vjeçar. Të gjithë këto migrant janë dërguar në qendrën për pranim të të huajve.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close