fbpx

Gazetarët do marshojnë sot në nderim të kolegëve të tyre francez

Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punëtorëve Medial do të organizojë sot marsh në nderim të gazetarëve dhe të viktimave të tjera në redaksinë e gazetës satirike “Sharlie Hebdo” në Paris.

Marshi do të filloi nga parku i gazetarëve, përballë ndërtesës ish “Nova Makedonisë” në orën 15 dhe do të përfundojë para ambasadës franceze në Shkup. Sindikata e Pavarur e Gazetarëve u bën thirrje gazetarëve dhe qytetarëve të vijnë tek parku ku mund të lënë mesazhet e tyre në nderim të kolegëve të tyre francez.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close