fbpx

10 aktorët më të pasur në botë

Këtu është lista me 10 aktoret me te pasur ne bote, disa prej te cilëve kane punuar dhe si regjisorë.

10. Arnold Schwarzenegger
Vlera neto e te ardhurave: 300 milion $
9. Adam Sandler
Vlera neto e te ardhurave: 300 milion $
8. Johny Deep
Vlera neto e te ardhurave: 400 milion $
7. Tom Hanks
Vlera neto e te ardhurave: 350 milion $
6. Clint Eastwood
Vlera neto e te ardhurave: 375 milion $
5. Jack Nicholson
Vlera neto e te ardhurave: 400 milion $
4. Tom Cruise
Vlera neto e te ardhurave: 450 milion $
3. Shahrukh Khan
Vlera neto e te ardhurave: 600 milion $
2. William Shatner
Vlera neto e te ardhurave: 100 milion $
1. Mel Gibson
Vlera neto e te ardhurave: 800 milion $. pas ndarjes me ish te shoqen, 450 milion.

Lajme të ngjashme

Back to top button