fbpx

Vranishkovski lirohet nga burgu

Mbrëmë u lirua  me kusht  peshkopi  ç’veladonuar Jovan Vranishkovski sepse plotëson të gjitha kushtet ligjore, përkatësisht pas dënimit 5 vjet e gjysmë me burg, në të cilin i përllogariten  dy sanksionet të cilat i vuan, ka vuajtur 3 vite dhe 2 muaj e më shumë se gjysma.

Kërkesa në gjykatë e ka dorëzuar drejtori i burgut të Idrizovës më 25 dhjetor, kurse Këshilli Penal sot ka mbajtur seancë në të cilën është vendosur që Vranishkovski të lirohet nga burgu.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close