fbpx

Avantazhet për të qenë single

Te gjitha avantazhet për te qene single cilat janë problemet ne çift qe nuk prekin ato qe kane zgjedhur te jene sinlge.

Jeta ne çift jep shume kënaqësi, te jesh i dashuruar është diçka shume e bukur por ka gjithashtu edhe problemet e veta. Lidhjet ne çift sjellin dhe shume telashe qe ndonjëherë ne bëjnë te ndjejmë keqardhje për lirinë e te qenit single. Një sondazh i bere para disa kohesh është përpjekur te nxjerre ne pah pikërisht këtë gjë, cilat janë avantazhet e mëdha dhe te vogla për te qene sentimentalisht te lire?

1- Nuk keni asnjë date qe duhet te kujtoni
Ditëlindje, përvjetorë etj agjenda e një çifti është gjithmonë me data te cilat duhet ti mbaj mend. Te kujtosh datat te lidhura me çiftin 35% te intervistuarve i streson ky fakt.

2- Jo vjehërr, jo stres
rreth 24% te intervistuarve janë alergjik nga vjehrrit, një single nuk ka te tilla strese.

3- Ska krize
Herët a vone edhe lidhjet me te forta kalojnë një krize shpesh e ardhur si pasoje e social network ne jetën e te gjithëve apo probleme te tjera. Kjo sjell zënka, debate, probleme emotive qe shpesh prekin sferën sentimentale. 18% e te intervistuarve deklarohen se nuk kane kaluar këtë gjendje shpirtërore.

4- Para te shpenzuara mire
Personat sinlge mund te shpenzojnë parat siç dëshirojnë, për pushimet qe preferojnë, për objekte pa i dhënë llogari askujt për sa i përket parave. Për me tepër nuk janë te detyruar te bëjnë dhurata te kushtueshme. Kthimi ne shtëpi mund te jete diçka romantike për partnerin ose mund te presin një dhuratë me shume, kjo “me shume” tremb 13% te intervistuarve.

5- Ska tradhti
Nëse nuk jeni çift nuk mund te tradhtojnë. 10% te intervistuarve nuk besojnë tek besnikëria qe rrethon lidhjet e qëndrueshme. Tradhtia shpesh është një traume e vështirë për te kaluar dhe jeta prej single na bën imun.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close