fbpx

LSDM: Drejtuesit kompanisë MEPSO të japin dorëheqje

LSDM kërkon nga drejtuesit e kompanisë MEPSO që të japin dorëheqje kolektive pas skandalit me rrymën ky 200 mijë njerëz ne vend mbetën pa rrymë apo pa aparate elektrike për shkak të mospasjes së rrymës apo tensionit të lartë.

“Heshtja nuk mund ta shpëtojë ekipin udhëheqës të MEPSO-së nga përgjegjësia dhe hapat pakuptimtë në bashkëpunim me qeverinë dhe harxhimin e parave të qytetarëve në fasadat barok në ski qendra në vend që të mirëmbaje rrjetin elektrik”, tha Atanasko Tuneski, anëtarë I komisionit për energjetik i LSDM-së.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close