fbpx

Testim eksternë në afatin e gushtit

Rreth 4.000 nxënës që për arsye të ndryshme nuk kanë hyrë në testimin ekstern në dy afatet e para në qershor, do të hyjnë në testim sot.

Qendra shtetërore e provimeve i pranoi ankesat e tyre.

Termini i ardhshëm është 19 gushti, ndërsa nga ministria përkatëse nuk e përjashtojnë mundësinë edhe për një afat të jashtëzakonshëm për ata që do të humbin edhe afatin e gushtit.

Në bazë të organeve kompetente, testet u janë dorëzuar shkollave. 

Pas përfundimit të afatit të gushtit dhe notave të plota për rreth 20.000 nxënës priten analiza për atë se si do të zbatohen masat ligjore për ndëshkime dhe shpërblime të arsimtarëve. /Portalb 

Lajme të ngjashme

Back to top button