fbpx

Autorët e sulmit në Paris kanë marrë një shtypshkronjë, dëgjohen krisma

Vëllezërit terrorist nga Parisi Sherif dhe Said Kuashi janë fshehur në shtypshkronjën në Damartan en Gue në rrugën nacionale 2. Kërcënohen se do ët vrasin pengjet, ndërsa deri më tani nuk dihet nëse nga të shtënat me policinë ka të lënduar ose të vdekur. Sipas Mediave franceze ka edhe të vdekur dhe të lënduar mes forcave special, por deri më tani policia franceze nuk kumton asnjë informacion për ngjarjet. Në qytetin e vogël sipas radios franceze ka më shumë se 1000 polic dhe ushtarë ndërsa në ditët e kaluara 90 mijë forca janë vënë në gjurmë të terroristëve.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close