fbpx

Profesorët: Nuk kemi thirrje për të marrë pjesë në Komisionin për Arsim

Plenumi i profesorëve në mënyrë kategorike demanton informacionet e televizionit Kanal 5 se kanë marrë çfarëdo lloj thirrje për të biseduar në Komisionin parlamentar për arsim dhe shkencë që do të mbahet sot.

Plenumi I profesorëve përkujton se në ndërkohë ka bërë ët ditur se propozimet e ofruara për ndryshime të Ligjit për arsimin e lartë janë anti kushtetuese dhe secili amendament me përmbajtje të tillë do të ishte drejtpërdrejtë në kundërshtim me Kushtetutën e Maqedonisë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close