fbpx

Shtetase të huaja punojnë ilegalisht në Maqedoni

Me urdhër të Gjykatës Themelore-Tetovë, sot herët në mëngjes është kryer bastisje në fshatin Bogovinë, në objektin hotelierik “Oriental AS”.

Aty janë hasur 8 shtetase, dy nga Serbia, Bosnja, Shqipëria dhe Bullgaria.

Të gjithë të moshës prej 19-39 vjeç. Është vërtetuar se 7 prej tyre janë me qëndrim ilegal në Maqedoni, ndërsa njëra ka tejkaluar lejeqëndrimin ligjor.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close