fbpx

Universiteti i Shtipit i thotë “PO” provimit shtetëror

Me propozim të Universitetit “Goce Dellçev”, Qeveria dhe MASH-i kanë pranuar që studentët t’i nënshtrohen gjysmës nga lëndët në studimet e vitit të tretë, pavarësisht nëse kanë dhënë ose jo pjesën e parë të provimit shtetëror në fund të vitit të dytë studimor.

“Kjo është në relacion me vendimet dhe konkluzat e Këshillit mësimor-shkencor të Fakulteteve, të Rektoratit dhe Senatit- të mos ndëpritet procesi mësimor me provmin shtetëror”, ka thënë rektori Shtipit, Sasha Mitrev.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close