fbpx

Online peticion: Presidenti Ivanov të vendos veto për provimin shtetëror

Në internet është paraqitur një peticion-online për presidentin Gjorge Ivanov që të vendos veto për ndryshimet e Ligjit për arsim të lartë ku ndër të tjera vendoset edhe provimi shtetëror. Peticioni mund të nënshkruhet këtu.

Në peticion ftohet Ivanov që të qëndrojë pas kolegëve dhe studentëve.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close