fbpx

Qeveria u bën thirrje universiteteve të shtrojnë propozimet për reformën në arsim

Qeveria u ka bërë thirrje universiteteve që të shtrojnë propozimet e tyre për reformat në arsimin e lartë.

“Qeveria e Maqedonisë sot u dërgon edhe një thirrje dhe lutje deri te të gjitha subjektet të cilët kanë interes dhe argumente konkrete, ide dhe propozime për zhvillimin e mëtejshëm të reformave në arsim deri tek të gjitha universitetet, profesorët dhe studentët që të dërgojnë propozimet e tyre për plotësimin kualitativ të tekstit dhe propozimet për reformën në arsim deri te qeveria apo ministria për arsim”, thuhet në komunikatën e qeverisë.

Në komunikatë më tej thuhet se qeveria është e hapur për propozime të reja dhe është e hapur që t’i rishikojë ato.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close