fbpx

DAP do të punësojë 17 nëpunës

Drejtoria për të Ardhura Publike do të punësojë 17 persona në njësitë rajonale në Shkup, Shtip, Demir Hisar, Prilep, Ohër dhe Tetovë. Ato do të marrin rrogë prej 18.743 denarë deri 35.938 denarë, në varësi prej punës që do të kryejnë.

Në drejtorin e DAP në Shkup do të punësohen 6 persona, Në Shtip 4 persona, ndërsa punësime do të ketë edhe në rajone të tjera.

Konkursi është shpallur nga 31 dhjetori i vitit 2014 dhe do të zgjasë deri më 12 janar.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close