fbpx

Arrestohet Osman B nga Reçica e Vogël, i dënuar për vrasje

Në vendkalimin në Bllacë është arrestuar Osman B nga Reçica e Vogël i cili kërkohej me flet arrest ndërkombëtarë për shkak se është dënuar në mungesë me 10 vite burg për  vrasje në vitin 2000. Bashkë me Osman B është arrestuar edhe S.M nga Shkupi, B.Z nga Reçica e Vogël dhe I.S nga fshati Mirkovc. Vrasja ka ndodhur në korrik të vitit 2000.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close