fbpx

Nesër, ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Dita e parë e Krishtlindjeve ortodokse 7 janari (e mërkurë) është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria ua urojnë Krishtlindjet qytetarëve të besimit ortodoks.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close