fbpx

Katër fëmijë shpëtohen nga moti i keq

Katër persona janë shpëtuar pasi ishin bllokuar me automobilin e tyre në rrugën Ura e Boshkut në fshatin Lazaropole, informoi Shaban Saliu drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim.

“Kjo drejtori ka shpëtuar edhe katër fëmijë të bllokuar në fshatin Gari dhe janë dërguar në një vend të sigurt”, deklaroi Saliu.

Drejtoria ka intervenuar me 18 makina për pastrim të borës dhe 14 furgona.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close