fbpx

Gruevski e transferon debatin për provimin shtetërorë në parlament

Deri sa zgjaste konferenca për shtyp e profesorëve nga Plenumi i profesorëve, kryeministri Nikolla Gruevski, ka anuluar debatin për provimin shtetërorë duke transferuar atë në Parlament.

Profesorët i kanë thënë se hotelet janë vende për turistët dhe jo për parlamentarizëm, ndërsa Gruevski u tha se mund të debatoni për çka të doni dhe ku të doni.

Profesorët janë pajtuar që të shkojnë në parlament. Ndërsa Gruevski u ka thënë se nga hotel “Aleksandar Pallas”, debate do të transferohet në parlament.

Ftesa e kryeministrit Nikolla Gruevski që erdhi gjatë konferencës për shtyp të profesorëve i befasoi të gjithë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close