fbpx

Komuna e Gostivarit dhe Çairit fillojnë vitin me punësime të reja

Një pjesë e madhe e komunave kanë nisur vitin e ri 2015 me shpalljen e konkurseve për vende të lira pune. Mes tyre janë edhe komunat Gostivar dhe Çair.

Komuna Gostivar njofton 21 vende të lira për nëpunës, ndërsa Çairi 12 vende të lira. Konkurse punësimi kanë shpallur edhe komunat Ohër, Resnjë, Kavadar dhe Negotinë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close