fbpx

Verifikoni në mos jeni në lidhje me femër të prapë

Femra e prapë është qenie e botës nëntokësore e cila me siguri ngjason me femrën e zakonshme. Ajo është e pakënaqur edhe kur ju ka marrë gjithë pasurinë që keni pasur dhe ju fajëson që nuk ju ka marrë edhe më shumë.

Të gjithë njohin së paku një të mjerë të cilit ndonjë femër ia ka marrë edhe zemrën edhe shpirtin, shtëpinë dhe paratë, por disave edhe kredinë, të cilin e ka shpenzuar për silikone të reja, kanë larë borxhet pasi që femra e prapë ka humbur pa gjurmë, transmeton Telegrafi.

Këto janë mënyra më efikase që femrën prapë ta zbuloni para se të bëhet vonë. Ja karakteristikat e saj kryesore:

Jua plotëson dëshirat tuaja, di çka dëshironi dhe çka ju është e nevojshme, mirëpo gjithmonë bën atë që ajo do.

Nëse rastësisht nuk merr atë që dëshiron, shpërthen dhe tërbohet. Në këtë mënyrë siguron pozicionin e vet, dhe në të ardhmen, në mënyrë që të shmangni tërbimin e saj, do të bëni çdo gjë që kërkon

Qëllimet e veta i realizon me britma dhe zhurmë, sharje dhe hidhërime.

Nëse me zhurmë nuk arrin sukses, kalon në strategjinë e aktrimit të viktimës.

Kurrë nuk lëshon pe kur grindeni.

Shpesh di t’ju bëjë shantazh me seks.

Hidhërohet çdoherë kur jeni në shoqëri me miqtë.

Nëse keni vendosur që patjetër të takoheni me miqtë dhe ajo nuk mund t’ju pengojë, fillon të qajë.

Ajo është e pakënaqur edhe kur ju ka marrë gjithë pasurinë që keni pasur dhe ju fajëson që nuk ju ka marrë edhe më shumë.

Vazhdimisht ju ‘hallakat’ celularin.

E pra, nëse e dashura juaj i ka më shumë se 5 karaktere nga kjo që i cekëm më sipër, ikni sa më parë që të jetë e mundur! /Telegrafi

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close