fbpx

Sinclair flet mbi mrekullitë e arkitekturës me burim të hapur (VIDEO)

Gjatë marrjes së Çmimit TED të 2006, Cameron Sinclair tregon se si projektues e arkitektë të flaktë mund t’i përgjigjen krizës botërore të banimit.  Në vitin 1999 ai ka punuar në Kosovë për rikonstruimin e shtëpive të refugjatëve që ktheheshin. Ai shpalos dëshirën e tij të Çmimit TED për një rrjet që të përmirësojë kushtet e jetesës mbarë botës përmes projektimit në bashkëpunim. TED është projekt i shkëlqyer i përbërë nga fjalimet e njerëzve të suksesshëm të njohur dhe jo aq të njohur, që motivojnë mijëra persona të tjerë drejt rrugës së suksesit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close