fbpx

Mbyllen 13 lokale dhe restorante të njohura në Shkup

Drejtoria e të Ardhurave Publike mbylli përkohësisht 13 lokale dhe restorante të njohura në Shkup.

Aksioni i DAP­it u realizua mbrëmë me asistencën e Policisë dhe të Inspektoratit Shtetëror të Tregut.

Lokalet, përveçse janë dënuar me gjoba të larta, do të qëndrojnë mbyllur për disa ditë. Një pjesë e tyre janë mbyllur për një afat prej 30 ditësh.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close