fbpx

Aslaidon, fituesi i “The Voice of Albania 4” (VIDEO)

Në finalen e madhe ishin në konkurrim Aslaidon, Albina nga skuadra e Elsa Lilës, Olsa nga skuadra e Alma Bektashit dhe Semi nga skuadra e Sidrit Bejlerit.

Mbrëmja ishte plot emocione, me të papritura, ndërsa gara e fortë, duke qenë se katër finalistët ishin mjaft të përgatitur.

Perfomancat e konkurrentëve ndoqën njëra-tjetrën për t’u mbyllur me bashkëpunimet e secilit garues me trajnerin ose trajneren respektive.

Vota e publikut zgjodhi si zërin më të mirë të këtij edicioni, të vetmin djalë konkurrent që mbërriti deri në finale.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close