fbpx

UEJL, nismë për reforma të reja në arsim

UEJL me propozim për mbarëvajtjen e reformave në arsimin sipëror. UEJL me këtë rast propozon që Universitetet në Maqedoni të punojnë sipas programeve studimore të atyre më mirë të ranguar në Evropë dhe SHBA.

Ministri i Arsimit Abdilaqim Ademi tha se propozimi është i mirë dhe i pranueshëm dhe do të ndihmojë në mbarëvajtjen e cilësisë në arsimin e lartë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close