fbpx

Përkohësisht ndërpriten dy trena të cilët qarkullojnë deri dhe nga Manastiri dhe Kërçova

Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe temperaturave të ulëta prej nesër përkohësisht do të ndërpriten trenat numër 541/540 në drejtimin Shkup­Manastir­Shkup, dhe 660/663 në drejtimin Shkup­-Kërçovë­-Shkup.

Siç kumtoi HM Transport SHA ­ Shkup, të dy trenat e lartpërmendur nuk do të qarkullojnë derisa nuk krijohen kushte për vendosjen e serishme të tyre në qarkullimin e rregullt hekurudhor.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close