fbpx

Maqedoni, mijëra banorë do ta padisin EVN-në

Rreth 5 mijë banorë të 15 pjesëve rurale dhe disa restorante dhe hotele në Prespë, paralajmërojnë ngritjen e padisë kundër EVN-së.

Me fjalë tjera, tashmë pesë ditë, sipas tyre, nuk kanë energji elektrike me çka kanë pësuar dëme të mëdha, ndërsa Vitin e Ri e kanë pritur me dritën e qirit.

Situata e tillë, theksojnë ata, mund të qëndrojë vetëm edhe disa ditë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close