fbpx

Për shkak të borës, nuk lejohen autobusët për Shqipëri

Për shkak të motit të keq, borës së madhe dhe temperatura të ulëta në disa pjesë Perëndimore të Maqedonisë  nuk lejohen që të qarkullojnë kamionë dhe autobusët për shkak të rrezikut nga rrëshqitja.

Vendkalimi kufitar nga Struga për në Shqipëri në “Qafë Thane”  është i hapur për veturat, por jo edhe për autobusët. Nga ana tjetër kamionët e mëdhenj kanë ndalesë që të qarkullojnë në rajonin e “Strazhës” së Kërçovës dhe rrugës që shpie për në Dibër.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close