Fakulteti Filozofik në Shkup kundër provimit shtetëror

Edhe Fakulteti Filozofik në Shkup nuk do ti përkrahë ndryshimet e fundit në arsimin e lartë lidhur me provimin shtetëror, informoi në profilin e sajë në Facebook profesoresha Biljana Vankovska.

“Tani edhe zyrtarisht, Fakulteti Filozofik në Shkup dhe 11 institucionet e saj hedhin poshtë idenë për provimin shtetëror”, shkruan ndër të tjerash Vankovska.

Lajme të ngjashme

Back to top button