fbpx

Provim shtetëror edhe për priftërinjtë dhe hoxhallarët

Provimi shtetëror do të realizohet edhe në Fakultetin e Shkencave Islame si dhe në Fakultetin Ortodoks në Shkup.

Reformën në arsimin e lartë që po e realizon Ministria e arsimit dhe shkencës do t`i përfshij edhe fakultetet fetare në vend.

Lajme të ngjashme

Back to top button