fbpx

Grabitet një banesë në Aerodrom, vjedhësi merr me vete 600 mijë denarë

Mbrëmë rreth orës 15, në stacionin policor në Aerodrom, 56 vjeçari V.SH, ka paraqitur rastin se një person ende i panjohur, i ka hyrë në banesë dhe e ka grabitur.

Vjedhja ka qenë e kryer në atë mënyrë që vjedhësi, pasi që ka ardhur në derën hyrëse, ka shfrytëzuar çelësin origjinal të cilin si duket, gruaja e tij më parë e ka humbur ose e ka harruar në derën e banesës, kështu që e ka hapur derën dhe ka hyrë në banesë.

Plaçkitësi ka kërkuar gjithë banesën dhe në dyshekun e krevetit në dhomën e fjetjes, ka gjetur një zarf në të cilin ka pasur 30 mijë denarë dhe stoli ari, e pastaj ka ikur në drejtim ende të panjohur, duke marrë me vete pasuri prej 600 mijë denarë.

Policia ka filluar hetimet.

Lajme të ngjashme

Back to top button