fbpx

Çfarë stimulon kafeja?

Kafja përveç të qenit një diuretik i shkëlqyer po ashtu ndihmon në nxjerrjen e ujit nga trupi.

Një studim ka gjetur se kafeja stimulon gastrokolonskin në disa individë të vetëm, pas konsumimit të kësaj pije.

Kafja liron gastrin, një hormon që është prodhuar në stomak dhe që përshpejton aktivitetin e barkqitjes.

Lajme të ngjashme

Back to top button