fbpx

Qeverisë nuk i bëhet vonë nëse protestojnë studentët, provim shtetëror do të ketë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Abdilaqim Ademi deklaroi se qeveria është e vendosur vendosjen e mekanizmave për kontroll të kualitetit në arsim.

Ai gjithashtu deklaroi se nuk është i njohur me presionet që ju bëhen studentëve që mos të dalin në marshin protestues ditën e nesërme.

“Nuk kisha dashur që kjo të ndodh, por, ky është nëj shtet demokrati”, deklaroi Ademi.

Lajme të ngjashme

Back to top button