fbpx

Ja çfarë të bën kriza në aeroport (FOTO)

Një aeroport i ndërtuar në Spanjë me koston e mbi 1 miliard eurove ka dalë në shitje dhe mund të bëhet i juaji për më pak se 100 milion euro.

Ky ‘elefant i bardhë’, një term që përdoret për të përshkruar prona, të cilat nuk kanë më vlerë ose janë shumë të shtrenjta për t’u mbajtur, dikur ishte simbol i ekonomisë në rritje të Spanjës.

Ciudad Real Airport bëhet i juaji për 100 milion euro, por do keni në shpinë borxhet, që shkojnë deri në 529 milion euro.

Aeroporti është mbyllur një vit më parë, katër vite pasi u hap.

Ai është një nga shumë ‘elefantë të bardhë’ në mbarë vendin.

Për disa muaj që kur u hap, në aeroport u ulën vetën avionë privatë.

Aeroporti ishte planifikuar që t’i shërbente brigjeve andaluziane./ep

2

4

5

6

10

12

Lajme të ngjashme

Back to top button