fbpx

Përgjegjësia…

“Asnjë fjollë bore në një ortek nuk ndjen se ka përgjegjësi!”

Thënie nga François-Marie Arouet i njohur si Voltaire. Ai ishte një shkrimtar francez i Iluminizmit, historian dhe filozof i njohur për zgjuarsinë e tij dhe për mbrojtjen e lirive civile, duke përfshirë lirinë e fesë, lirinë e shprehjes, tregtinë e lirë dhe ndarjen e kishës nga shteti.

Lajme të ngjashme

Back to top button