fbpx

Ja sa është numri i fakulteteve në Maqedoni

Në vitin 2004 në Maqedoni kanë ekzistuar 28 fakultete, në të cilën kanë studiuar 45.677 studentë ndërsa kanë ligjëruar 1.538 profesorë. Dhjetë vite më pas, ky numër është rritur në 118 fakultet në të cilat studiojnë 55.842 studentë dhe ligjërojnë 2.152 profesorë.

Të dhënat më të reja të Entit Shtetëror për Statistika (ESHS), tregojnë se në katër vitet e fundit janë hapur 17 fakultete të reja.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close