fbpx

KE e vendosi Greqinë në Maqedoni!

Faqja e Komisionit Evropian (KE) për Maqedoninë, thotë se Komisionari Johannes Hahn e ka vizituar rajonin e Greqisë Maqedoninë Perëndimore.

Në fillim të faqes ka një llink nga deklarata e 24 tetorit (kur Han e përfundonte mandatin si komisar për politikë rajonale) nga vizita e Han në Maqedoninë Perëndimore dhe takimet e tij me zyrtarët lokalë.

Më pas në faqen e internetit janë edhe informacionet për marrëdhëniet mes BE-së dhe Maqedonisë.

Me kërkesë të NOVA-s që të sqarojë çfarë ka ndodhur që të vijë në këtë gabim, nga KE thonë se nuk shohin ku ka problem dhe se bëhet fjalë për listën e rajonit që I ka vizituar komisionari Han.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close