fbpx

E merkurë, 3 dhjetor do të jetë ditë jo pune

Qeveria e Maqedonisë ditën e drurit e ka shpallur si ditë të shënuar në të cilën ditë organizohen aktivitete për mbjelljen e fidanëve. Me këtë rast 3 dhjetori do të jetë ditë jo pune në Maqedoni dhe se e njëjta ditë do të kompensohet ditën e shtunë.

Shatat vite me radhë po zhvillohet ky aktivitet me rastin e ditës së drurit ku janë mbjellë 3000 hektar sipërfaqe.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close