fbpx

Çudi botërore, pasagjerët shtyjnë avionin për ta ndezur (Video)

Kemi parë pasagjerë që kanë shtyrë makinën kur ajo nuk është ndezur, por se edhe pasagjerët e avionit të zbresin dhe të shtyjnë atë, kjo çudi ende nuk ishte parë.

Pikërisht kjo ka ndodhur në një pistë avionësh në Siberi.

Për shkak të temperaturave nën zero gradë, para nisjes aeroplani nuk nisej. Kjo bëri që pasagjerët të dalin dhe t’i japin një shtytje të fortë aeroplanit.

Një ngjarje tillë krejt e pazakontë është regjistruar dhe është hedhur edhe në kanalin e YouTube.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close