fbpx

Në parkun e qytetit në Shkup do të ndërtohen objekte të reja

Në parkun e qytetit do të ndërtohen objekte të reja. Këto ndërtesa do ngriten në vendin e njohur  ku janë të locuara kafenetë. Në vendin e këtyre kafeneve që është një vend i preferuar për qytetarët do të ngriten ndërtesa disakatëshe dhe një ndërtesë me destinim për arsimin, shkruan Veçer.

Objektet e reja janë të parashikuara në planin detal urbanistik të “Debar Mëhalla 2” në komunën Qendër, ndërsa investitorët presin që të fillojnë me ndërtimet në pranverë.

Objektet e reja do të fillojnë të ndërtohen pasi të marrin leje ndërtimi nga komuna Qendër.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close