fbpx

Një pjesë e Shkupi sot pa rrymë

Për shkak të intervenimeve që do ti kryej EVN Maqedoni, sot për një periudhë të caktuar nuk do të ketë rrymë në disa lagje të Shkupit.

Nga ora 8:30 pa rrymë do të mbeten banorët e fshatit Lubanci, ndërsa nga ora 9 deri në orën 13 banorët e komunës së Ilindenit dhe pompa e benzinës Makpetroll në Ilinden.

Prej orës 10 deri 13, pa rrymë do të mbeten shfrytëzuesit e rrymës në rrugën ‘Kiçevska’, në komunën e Gjorçe Petrovit dhe rrugës Garsija Lorka në Shuto Orizare.

Pa rrymë do të mbeten edhe shfrytëzuesit e rrymës në bulevardin ‘Mitropolit Teodosij Golloganov’ dhe rrugës ‘Jurij Gagarin’ në komunën e Karposhit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close