fbpx

Juristët e rij kërkojnë më shumë mbrojtje të emigrantëve

Institucionet të gjejnë mekanizma me të cilat do ti shmangin këto raste të vdekjes të emigrantëve në Maqedoni dhe më shumë të përkushtohen në plotësimin e të drejtave të emigrantëve dhe personave të tjerë që kanë nevojë për mbrojtje ndërkombëtare, reagojnë nga shoqata e juristëve të rijë.

“Është shqetësuese kjo dukuri e rasteve të vdekjes dhe emigrantëve të lënduar nëpër aksidente hekurudhore në vend. Gjatë dy javëve të fundit shtatë persona nga Siria dhe Afganistani e kanë humbur jetën në këtë mënyrë”, thonë nga shoqata.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close