fbpx

Sigurimi i Arseni Jovkov-it kërcënon ekipin e Alsat-M (Video)

Sigurimi privat i Shkollës së Mesme Ekonomike ‘Arseni Jovkov’, ka kërcënuar sot fizikisht ekipin e televizionit Alsat.

Njëri nga pjesëtarët e ekipit të sigurimit kërcënoi operatorin tonë se do ia hidhte kamerën në tokë nëse vazhdonte të filmonte objektin. Ata thanë se këtë urdhër e kishin marrë nga drejtoresha e shkollës Jovanka Asprovska. Ekipi i ALSAT-M paraprakisht mori leje për të incizuar këtë shkollë nga ndihmës/drejtorët Nazmi Ramani dhe Milaim Rakipi, por për një gjë të tillë pjesëtarët e sigurimit nuk deshën të dëgjonin, pasi urdhri i drejtorësh ishte fuqiploti.

Sigurimi: “Mos më incizo se do ta thyej kamerën…”

Për më shumë ndiqni videon…

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close