fbpx

Formohet Asociacioni Maqedonas për Mediume

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Ivo Ivanovski sot do të drejtohet me rastin e formimit të Asociacionit Maqedonas të Mediumeve  si formë e vetme e organizuar në kuadër të Odes Ekonomike të Maqedonisë.

Për zhvillimin e koncesioneve televizive, me iniciativë të koncesionerëve të televizioneve nacionale me sinjal tokësor, formohet Asociacioni Maqedonas për Mediume , ku anëtarësohen stacionet televizive me sinjal tokësor si dhe koncesionerët tjerë televiziv.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close