fbpx

Turistët nga Shqipëria i zëvendësuan ato të Greqisë në Pelister

Viteve të fundit, pasi që turistët nga Greqia e humbën interesin që të pushojnë në Pelister, kanë vërshuar turistët nga Shqipëria. Edhe këtë vit, hoteli Molika në Pelister është I mbushur me turist nga Shqipëria.

“Veç më kemi rezervime për grupe turistësh nga Shqipëria për 12 dhjetor, ata e kanë festë dhe kështu vijnë për vikend te ne. Gjithashtu ato janë të interesuar që festat e fundvitit ti kalojnë në Pelister. Viteve të fundit hoteli është më i vizituar nga turistët nga Shqipëria, Polonia dhe Sllovenia, për dallim nga vitet e mëparshme më pak turist ka nga Greqia’, thotë Mirjana Mitrevska drejtoreshë e hotelit ‘Mollika”,

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close