fbpx

Në Shkup do të ndërtohet një kompleks kishtar frymëzuar nga stili rus

Në Shkup do të ndërtohet një kompleks kishtar unikal i frymëzuar nga stili rus me konaqe që do të shërbejnë edhe për vendosjen e disa qendrave në mesin e  të cilëve edhe shtëpia e kulturës ruse ku do të reflektojnë edhe përmendoret e të rënëve rus në Maqedoni.

Në lagjen “Zhelezara”, dje është promovuar projekti ideor për ndërtimin e kompleksit kishtar sipas stilit rus me konaqe në formën e qyteti të vogël.

Në konaqet e kompleksit kishtar do të vendoset një shtëpi pleqsh, shtëpi për fëmijë, qendër për qëndrime ditore të të moshuarve, ambulantë, hotel , kuzhinë dhe restorant, dhe qendra tjera.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close