fbpx

Në Gostivar prezantohen botime të reja dhe takim me shkrimtarë e studiues

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Institutin e Librit dhe të Promocionit nga Tirana dhe Shtëpinë Botuese “Toena”, organizojnë prezantimin e botimeve të reja dhe takimin me shkrimtarët e studiuesit Rexhep Qosja, “Ditarët – Dëshmitar në kohë historike” (pesë vëllimet e para), Sadulla Zendeli – Daja, fjalor suedisht – shqip (35.000 fjalë) dhe Ilir Shaqiri, “Tan Temali”, roman.

Promovimi do të mbahet sot në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, në kuadër të Ditëve të Kulturës Shqiptare në Maqedoni.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close