fbpx

Marsh kundër abortit në Shkup

Marsh me rastin e Ditës Botërore të fëmijëve me moton ‘Jeta e fëmijëve, jo abortit” sot u mbajt në Shkup.

Pjesëmarrësit në marsh janë drejtuar nga rruga Maqedonia, vazhduan për në sheshin Maqedoni dhe përfunduan te Porta e Maqedonisë, ku u mbajt një hepening muzikor për fëmijët.

Organizatorë të hepeningut ishin organizatat për “Mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve”, “Lidija zemra që rreh”, “Dodoma”, dhe “Revita”.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close