fbpx

Si të jesh e dashura më e mirë në botë…

Je në lidhje me mashkullin më të mirë në botë. Asnjëherë nuk ke takuar ndonjë si ai dhe për të mendon në çdo sekond të ditës. E pyet veten e ndjehet njëjtë edhe ai për ty? Mendon a je ajo për të cilën ai u tregon shokëve të vet? Nuk është e vështirë të jesh e dashura më e mirë në botë… Vetëm ndiqi disa hapa të thjeshtë.

1. Bëhu krejtësisht e sinqertë. Asnjëherë mos e gënje. Ai është i involvuar në jetën tënde dhe njeriu më i afërt i yti. Tregoji atij se ti mund të jesh personi më besnik në jetën e tij.

2. Asnjëherë mos përgojo para tij. Djemt i urrejnë ata që përgojojnë, sidomos femrat që e bëjnë këtë shpesh me shoqet e tyre. Thashethemet në të kaluarën vetëm i kanë lënduar njerëzit.

3. Bëhu edhe natyrisht e bukur. Mos e shfrytëzo vazhdimisht grimin.

4. Bëhu e interesuar për atë që e thotë. Lejoji që të hapet me ti dhe mbaji mend fjalët që i përdorën. Nëse mund ta dëgjosh, atëherë ai do të jetë i lumtur.

5. Jepi hapësirë dhe çmoje pavarësinë e tij nga ti. Shumica e djemve nuk duan të jenë në një lidhje ku janë të varur nga njëri-tjetri në masë të madhe. Nëse ai dëshiron të del me shokët e tij mos i pengo.

6. Sillu mirë në shoqërinë e shokëve të tij. Edhe sikur shokët e tij të bëjnë gjëra pa lidhje, mos harro se i dashuri yt ka ndonjë arsye pse e mban shoqërinë me ta.

7. Kohë pas kohe jepi nga ndonjë dhuratë. Dhuratat janë një mënyrë e mirë ti tregoni dikujt se sa e dashuroni. Bëhu spontane!!! Nëse mund të gjesh diçka , që ka për të dy ndonjë domethënie të veçantë, atëherë edhe më mirë.

8. Bëhu mendimtar i lirë dhe ki besim në veten tënde. Meshkujt duan femra që formojnë opinionin e tyre. Qëndro pran tij. Ndjenja e vetëbesimit mund të bëj, që ai të jetë i impresionuar përgjithmonë nga ti.

9. Ki durim me të. Ndoshta atij nuk i shpejtohet aq sa të shpejtohet tidhe ndonjëherë “fejesa” mund të jetë një gjë e vështirë për mashkullin. Vetëm mund ti ja bëni me dije se do të jeni pran tij edhe në të ardhmen dhe se jeni krenare, që jeni duke kaluar me atë.

10. Bëjani me dije se sa kujdeseni ju për të. Kjo është më e rëndësishmja. Asnjëherë mos i mbaj ndjenjat e tuaja të mbyllura në vete dhe përkujtoheni për të gjitha ndryshimet, që ai i solli në jetën tuaj dhe se si në çdo ndjenjë pozitive ju e vendosni atë . Ai do ta çmoj këtë dhe do të jetë i inkurajuar të hapet më tepër me ju në të ardhmen.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close