fbpx

Besimi takon përfaqësuesit e odave ekonomike

Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë, i obliguar për Çështje evropiane Fatmir Besimi, sot në hapësirat e Sekretariat për Çështje Evropiane do të mbajë debat me përfaqësues të Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë, Odës Ekonomike të Maqedonisë dhe të Odës Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore.
Në debat do të bisedohet për Raportin e Komisionit Evropian për progresin e Republikës së Maqedonisë për vitin 2014, posaçërisht në fushën e kritereve ekonomike.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close