fbpx

Studentët: Ministri Ademi nuk lexon, nuk kërkuam dorëheqjen e tij

Studentët i janë përgjigjur ministrit të arsimit, Abdilaqim Ademi pas letrës së këtyre të fundit drejtuar ministrit me sqarimet për protestat e organizuara ditë më parë.

Ata në letrën e drejtuar ministrit pas deklaratës së këtij të fundit se nuk do të jep dorëheqje sepse protestat dhe kërkesa për dorëheqje është me prapavijë, thonë se në asnjë moment studentët nuk kanë kërkuar dorëheqjen e ministrit.

“Duhet të theksohet se dokumenti ku është vendosur letra drejtuar juve dhe zëvendësministrit dhe qartë shihet se bë asnjë pjesë nuk është kërkuar dorëheqje. Këtë e konsiderojmë se tentim të vetëdijshëm për zgjerimin e dezinformacioneve dhe për shkak vlerësojmë se më mir publikisht të përgjigjeni, në interesa të transparencës”, thuhet në letrën drejtuar ministrit.

Më poshtë mund të lexoni letrën e plotë nga studentët drejtuar ministrit të arsimit dhe shkencës Abdilaqim Ademi.

studenti-pismo-1-540x414studenti-pismo-2studenti-pismo-3

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close